Inför Wimbledon

De största namnen inför Wimbledon:

Djokovic hade en strålande period förra året och vann Wimbledon. Han är fortfarande värdsetta men känns inte lika bra som förra året och gräs är inte hans bästa underlag. Kan möta Federer i seminal.

Nadal har vunit Wimbledon 2 gånger och varit i  5 av dom 6 senaste finalerna och tillhör självlkart favoriterna. Kan få en tuff match mot Tsonga i kvartsfinalen.

Federer har vunnit Wimbledon 6 gånger men åkt ut i kvartsfinal dom senáste 2 åren. Han har inte vunit någon grandslam på 2år men kan han komma upp i sin högsta nivå så är han favorit att vinna turneringen.

Tsonga 5a i värden och bra på snabba underlag. Förlorade i semifinal mot Djokovic förra året. Skulle mycket väl kunna vinna i år. Möter Nadal i kvatsfinal.

Raonic en  mycket talangfull spelare som ännu inte slagit igenom ordentligt. Har en av världens bästa servar och kan komma att bli mycket farlig på snabba underlag.  Känns som en framtida Wimbledonsegrare men tror inte han går hela vägen och vinner i år men skulle kunna nå semfinal.

Murray känns nte som han är tillräckligt bra för att vinna. Når som längst seminal men kan åka ut 4 omgången mot Raonic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

//feeloshu.com/4/3549033